miercuri, 6 noiembrie 2013

Afiliere 2parale – ţepe online.!

Marketing bazat pe performanta – asta promite minunatul site 2parale.ro. Iti faci cont, te inscrii ca participant al campaniilor de promovare a anumitor produse si servicii, iei codurile, le plasezi pe blogul tau si gata! Banii vin imediat. Treaba se complica in momentul in care astepti sa vina acesti bani, dar ei, nesuferitii, se lasa asteptati cu lunile sau anii.
Ca si in alte programe de afiliere promisiunile sunt incredibile. Desigur cand citesti in coltul paginii despre recordul unui afiliat si vezi suma de 340 lei, iti cam piere pofta de plasare reclame pe blogul personal. Cel mai bun afiliat al lor, a castigat 367 lei. Pai daca cel mai bun a castigat intr-o luna sau un an 367 lei (nu ni se spune perioada necesara pentru acest castig) atunci un afiliat cu un blog urmarit de cateva sute de oameni, cat castiga……3 lei anual !?
 
Am creat un cont pe 2parale ce l-am folosit vreme de 30 de zile. In cele 30 de zile am trisat putin si am dat cateva clickuri pe linkurile postate de mine dar nu de acasa ci de la birou in pauza de masa. Surpriza, clickurile si vizitele pe site sunt inregistrate instantaneu insa sunt sterse dupa numai cateva zile, asa ca daca aveti cont pe 2parale…, sperati in zadar sa vedeti ceva trecut in dreptul rubricii…”venit per 100 de clickuri”, in dreptul acestei notificari va ramane scris mereu ”prea putine clickuri pentru a estima venitul” . Poti avea in loc de 100 chiar si 5000 de clickuri ele sunt prea putine pentru a estima venitul, asa ca-ti ramane cealalta metoda de a castiga bani online cu 2parale. Vanzarile de produse pentru care primesti un comision!!. Poti realiza asta doar daca esti detinatorul unei pagini accesate de cel putin 10 mii de oameni zilnic. Numai asa poti sa speri intr-un castig de cateva sute de lei dar atentie, nu lunar ci anual. Cum functioneaza ? Tu postezi reclamele la tine pe blog sau site, oamenii viziteaza pagina ta personala si de acolo dau click pe reclamele postate. In continuare , atentie, el trebuie sa cumpere ceva , dar acel ceva trebuie cumparat imediat. Daca se gandeste sa spunem cateva ore si face comanda produsului dar fara sa mai foloseasca linkul tau, tu nu primesti nimic. Exemplu – vad un telefon de ultima generatie la super pret pe blogul tau care face reclama sa spunem, firmei Samsung. Dau click din blogul tau, ma uit si zic mmmm, ma mai gandesc!!. Ajuns acasa iau decizia sa-l cumpar. Pe ce pagina am sa intru ? Logic direct pe pagina magazinului, blogul sau site-ul tau a ramas in urma. Eu am retinut numele firmei ce produce telefonul, nu pagina ta personala. In peste 99% din cazuri cumparatorii nu dau comenzi online instant asa ca sansa ca tu sa castigi comisioane din vanzari este pana la urma zero. Singura modalitate de a castiga bani in felul asta este sa-ti bati la cap prietenii ce vor sa cumpere ceva online si sa le aduci aminte obsesiv, ca…, in momentul comenzii sa acceseze linkul tau, lucru care, intre prieteni merge odata sau de doua ori, pentru ca ….mai apoi cazi in penibil pentru niste sume derizorii.
 
 
 
O alta modalitate de a castiga bani reali cu 2parale este aducerea de clienti catre site. Daca cunosti o firma amatoare de promovare online le recomanzi site-ul iar daca firma incheie un contract cu ei tu primesti o suma modica. Atentie – nu poti verifica personal daca firma respectiva a incheiat un contract cu ei datorita tie, e tot o smecherie explicata in termeni complicati din care nu intelegi mai nimic. In sfarsit, sunt totusi sanse sa primesti 100 de lei, poate chiar mai mult daca le aduci un client ce este dispus sa plateasca sume colosale furat de mirajul unei afaceri ce va merge struna in mediul online, dar in acelasi timp este posibil ca advertiserul sa deschida ochii si sa vada realitatea. Postarea de reclame pe sute de site-uri anonime, nu-i va aduce niciodata vanzari record.
 
Ultima metoda de castigat online cu 2parale este clasicul, atrage in capcana mincinoasa sute de useri care sa-si faca cont, sa promoveze si daca aia realizeaza vanzari, din comisioanele lor, ti se da si tie si tot asa, balaria piramidala care stim toti ca nu functioneaza. Singurul castig ce-l vei obtine garantat cu 2parale este un inbox full. Sute de mesaje in fiecare zi, sute de fraze mincinoase, sute poate chiar mii de bannere noi ce sunt gata sa-ti aduca castiguri fabuloase. Daca intentionezi sa castigi bani pe internet din programele de afiliere, evita sa-ti pierzi timpul cu acest site ce si-a ales un nume ce intradevar i se potriveste …”2parale”…. Problema este ca alaturi de ei si echipa lor de ”profesionisti” domne!!,  nu poti castiga nici macar doua parale. O zi frumoasa tuturor iar daca cineva stie cum naiba se sterge contul de pe doua parale lasa-ti un comment. Am numai saptamana aceasta peste 560 de mesaje in casuta de mail. Daca nici asta nu este spam, atunci…..daca te inscrii pe un site deocheat, mailurile de la ei sunt floare la ureche.
 
Nota – Aceasta postare prezinta o parere personala a unui utilizator obisnuit ce prefera sa vada realitatea. Daca esti un visator poti sa-ti pierzi in continuare timpul cu acest site de 2parale. Cu certitudine castigul dupa un an de munca virtuala o sa ramana tot zero, dar le urez succes tuturor naivilor ce fac ca aceste magarii virtuale sa functioneze….culmea….legal. Dupa o cautare pe net am aflat ca, in trecut anumiti oameni chiar au realizat ceva vanzari dar comisioanele le-au fost refuzate iar explicatia a fost una halucinanta. Nu va dam banii pentru ca aia oricum isi cumparau iphone :) ) Cei care utilizeaza metode online de castig pot sa-si aduca aminte de Ţepele cu 2Parale, Quickmobile şi EvoMag. Citeste mai multe despre aceasta pe..http://www.zoso.ro/tepe-2parale-quickmobile-evomag/

3 comentarii:

  1. Ai dreptate 2PARALE TEAPA LA DRUMUL MARE!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea ai inteles cum sta treaba cu plasarea cookie-urilor. Banner-ele au cea mai mica rata de conversie, de aici si castiguri mici. Scrie review-uri la produse si atunci se schimba treaba, financiar vorbind.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie cineva cum se sterge un cont de site-ul 2Parale ?

    RăspundețiȘtergere