marți, 5 noiembrie 2013

Clixgrid – Premiul de 10 dolari !

Clixsense este destul de promovat online ca fiind un site serios ce-si plateste utilizatorii pentru a da clickuri pe diverse linkuri. Asta nu-i nimic.!Clixsense te plateste extra daca joci un joculet de-al lor numit ClixGrid. Ce trebuie sa faci ? Clixsense iti ofera zilnic sansa de a da 30 de clickuri in cadrul acestui joc. Ti se spune ca poti castiga instant cei 10 dolari. Nimic mai fals.!!! Chiar si dupa mai multe luni de clickuri ca un nebun singurul premiu ce-l poti capata este acela de a mai da cateva clickuri asa cum vedeti in imaginea de mai jos. Puteti spune ca am decat 145 de clickuri deci nu am cum sa castig premiul asa, dintr-o data. Stati linistiti, pentru cine doreste pot posta si pagini din conturile unor alti utilizatori ai acestei magarii virtuale, utilizatori care nici dupa 20 mii de clickuri nu au primit nici macar un cent.


Una peste alta daca incerci sa castigi bani pe internet cu Clixsense (ceea ce nu se va intampla) evita sa pierzi timpul cu acest joculet. Niciodata nu vei primi decat sansa sa mai dai niste clickuri de nebun. Bine, clickurile sunt destinate tembelilor care inspirati de reclame isi mai fac cont pe alte 1000 de siteuri paid to click. Celelalte metode de castigat bani pe Clixsense sunt, desigur tot baliverne dar despre ele vom vorbi in postarile viitoare.
Singura modalitate de a castiga cei 10 dolari pusi la bataie pe Clixsense este simpla. Platesti pentru a avea un cont premium si in felul acesta daca aduci o cotizatie de …, sa spunem 50 de dolari…. cu siguranta poti castiga premiul Clixgrid. O alta sansa , adevarat ceva mai mica, este sa ajungi cu clickurile undeva la 50 mii ceea ce-ti va lua in jur de 900 de zile, dar, pentru 10 dolari…merita, nu credeti !?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu