miercuri, 6 noiembrie 2013

Paid To Click !?….

Una din inselatoarele metode promovate pe internet prin care poti castiga bani reali este metoda PTC sau Paid To Click. Cum functioneaza ? Un anume site te invita sa-ti faci cont si sa primesti bani ori de cate ori vizionezi anumite reclame, te inscrii pe un anumit site sau pur si simplu dai click de nebun pe bannere cu alte reclame, iar pentru acest lucru ei te recompenseaza cu ceva bani. Cele mai cunoscute siteuri de acest gen sunt ProfitBux, Intlinx, PaidViewpoint sau Neobux. Odata ce ai creat contul ti se cere imediat si un mail pentru PayPal. Ei sunt seriosi vor sa stie cu siguranta unde vor efectua plata. Toate bune si frumoase pana aici, dupa care ….ca in emisiunea cu rating fabulos ”Romanii au Talent”….sa trecem la treaba si sa castigam bani reali din nimic. Impropriu spus din nimic pentru ca la cate clickuri dai te ia groaza si….pariez ca daca un site ti-ar propune sa dai toata ziua click de nebun contra sumei de 5 lei cu siguranta nu ai accepta.
 
In fiecare zi ai un numar de reclame ce trebuie sa le vizionezi vreme de 25 de secunde. Dai click pe reclama ce se deschide intr-o alta fereastra si dupa 25 de secunde undeva ti se afiseaza confirmarea ca ai vazut reclama si implicit ai dreptul de a revendica castigul in bani. Dupa asta ti se afiseaza si minciunile clasice gen, daca aduci si alti oameni….wow, castigi 25 de dolari. O prosteala ieftina. Plata se face prin cont PayPal, Payza sau alte dracii virtuale ce colaboreaza cu bancile pentru a face si ei un ban. Cati bani primesti pe un asemenea site !?…..Aproape zero. De fiecare data cand vizionezi o reclama primesti a zecea parte dintr-un cent american. Pentru a castiga un cent este nevoie sa vizionezi 10 reclame, pentru a castiga 10 centi te uiti la 100 de reclame, pentru un dolar ai nevoie de 1000 de reclame sau clickuri. Toate a cate 25 de secunde fiecare. Se castiga cam greu dolarul nu ?
In fiecare zi siteul pune la dispozitia userului un numar de maxim 20 de oferte pe care sa dai click, prin urmare castigul zilnic este situat undeva intre 2 si 5 centi americani. In cate zile crezi ca poti aduna 100 de dolari ?…..multe, nu ? Poate te intrebi logic ”De ce site-ul nu-ti pune la dispozitie zilnic 1000 de linkuri pe care sa dai click?”, iar in felul acesta la 1000 de clickuri aduni atat de multi bani incat sa-ti permiti un sifon acidulat. Raspunsul este simplu. Siteul la randul sau pacaleste alte firme. De exemplu o mare firma vrea sa faca un sondaj de opinie pe un numar relativ mare de respondenti. Cauta metode prin care sa poata gasi sute sau mii de persoane care sa raspunda chestionarului. Aici intervine site-ul paid to click care desigur trage o mare teapa firmei ce doreste , in fond o cercetare reala. Firma plateste o suma de bani catre site iar aceasta urmeaza sa distribuie miilor de persoane chestionarul. Problema este ca in cazul unui chestionar rezultatele sunt departe de realitate, asta deoarece internautii porniti pe castigat bani nu bifeaza decat intamplator raspunsurile fara sa citeasca macar intrebarea. In anul 2012 un site de acest gen a fost desfiintat datorita rezultatelor unui sondaj prin care apa potabila era considerata cea mai nociva substanta consumata in mod regulat de om. Desigur pentru sondaje primesti mai multi bani, aproape doi centi la fiecare sondaj.
 
O alta metoda prin care aceste siteuri pacalesc oamenii este metoda ”Clienti Asigurati”. Presupunem ca tu ti-ai deschis o mica afacere si vrei pentru inceput sa te faci cunoscut in mediul online. Siteul iti face o propunere ce nu o poti refuza. Iti asigura zilnic zeci de mii de vizitatori care sunt potentiali clienti ai afacerii tale. Decat sa-ti promovezi singur serviciile sau produsele, le platesti lor o suma de bani si ei, or sa-ti asigure succesul. Nimic mai fals. Folosesc metoda paid to click exact pentru a prostii firmele mici. Rezultatele arata clar ca ai avut milioane de vizitatori. Nu e vina siteului ca nu vor sa cumpere nimic de la tine. Tu trebuie doar sa achiti contractul de prestari servicii. Siteul pacaleste deasemenea si internautii cu promisiunea unor bani asigurati din simpla vizionare a reclamelor sau a altor siteuri iar in felul acesta singurul care castiga bani este siteul ce te pacaleste atat pe tine ca vizitator cat si pe cel ce-si doreste un mic succes cu afacerea lui aflata la inceput. Se pare ca atunci cand vine vorba de inselatorii, totusi, romanii sunt la inceput. Cei din alte tari au elaborat metodele de prostit oamenii si, destul de adevarat, e cam greu sa te prinzi.
 
Deasemenea siteurile PAID TO CLICK au si ele sistemul de prosteala cu referali si afiliati. Ei au nevoie de clienti , majoritatea renunta sa mai dea click inca din prima zi asa ca daca se poate ca tu sa-ti stresezi prietenii sau sa-i minti ca vor castiga bani din simple clickuri trebuie sa-i convingi sa se inscrie. Asa mai primesti un cent. Sfat – in momentul in care gasesti pe anumite bloguri bannere si reclame cu marsavia asta numita platit ca sa dai click, le-ai face un mare bine sa nu accesezi pagina respectiva.
Am testat pentru voi si metoda Paid to Click. Suma maxima ce o poti castiga zilnic pe un site este de 10 centi. Daca totusi ai creierul zob si chiar vrei sa castigi bani din metoda asta iti spun si cum o poti face. Cauti pe google 100 sau 200 de siteuri de genul asta. Iti faci cont pe toate, iti iei o agenda si-ti notezi toate adresele, userul si parola. Unele siteuri accepta parola doar din cifre. Asta o sa-ti ia cateva zile, ca na, contul pe 200 de siteuri nu e asa usor de creat. Dupa , tot ce trebuie sa faci este sa stai non-stop pe net si sa dai click, Te loghezi pe primul site unde castigi un cent , treci la al doilea si tot asa. In 24 de ore online poti castiga aproximativ 15 dolari , in unele cazuri chiar 20 , toata treaba este sa nu uiti adresele si userul. Pentru oamenii ce vor si o viata reala in afara tastaturii, ….sa mergem fratilor la jobul nostru de zi cu zi. Pe internet nu ploua cu bani.
Nota-Excludem din postare siteul google care nu procedeaza in maniera aceasta mizerabila. Google nu te plateste sa dai click. Metodele folosite de google sunt cat se poate de legale iar userii sai nu viseaza la milioane de dolari in decursul a… sa spunem, 10 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu