marți, 5 noiembrie 2013

Afiliere Emag – Bani degeaba!?

Una din modalitatile de a scoate castiguri in mediul virtual este ”programul de afiliere”. O firma anume te minte ca vei scoate mii de euro lunar doar pentru ca esti parte a echipei lor iar vanzarile generate de tine cu siguranta iti vor aduce sute de euro lunar. Suna bine! Postezi niste bannere sau obiecte widget pe blogul personal iar de acolo oamenii dau click si, uite asa, castigi bani si cand dormi. Cum ceea ce suna bine, de obicei este ireal programul de afiliere oferit de Emag este, desigur, o mare pacaleala.!
Pentru a te atrage in pacaleala asta de doi lei ti se spune ca in momentul in care vei redirectiona 50 de utilizatori catre pagina lor prin intermediul blogului tau, vei primi un bonus de 50 de lei, iar apoi, trebuie sa generezi o vanzare doua si nu in mai putin de 3 zile ai castigat 100 lei fara sa faci nimic. Pentru a te convinge cauta pe google programul de afiliere emag, faza cu bonusul cred ca au sters-o deoarece acest bonus nu exista, era doar o minciuna, dar in rezultatele google inca au ramas promisiunile mincinoase ale acestui mare magazin online.
 
Mi-am creat un cont pe emag iar sectiunea profitshare afiseaza castigurile tale reale, numarul de accesari si clickuri. Am pus reclamele lor pe un blog de 2parale (alt program de afiliere mincinos). Dupa o vreme ma asteptam ca in momentul in care redirectionez cei 50 de utilizatori catre ei, logic, sa-mi adauge in cont bonusul mincinos. Recunosc, nu am crezut ca este adevarat si din nefericire pentru amatorii de castiguri online, am avut dreptate. In imaginea de mai jos vedeti situatia contului meu pe toata perioada lunilor mai si iunie. Raportul arata un numar de 918 afisari dar un numar de doar 24 de clickuri. Nu prea inteleg, deci din pagina mea personala 918 oameni au dat click pentru afisarea paginii emag. Spun 918 utilizatori unici pentru ca emag nu ia in considerare accesarea de la acelasi calculator a paginii de sute de ori. Un calculator afiseaza o singura data pagina si prin urmare, pentru a avea al doilea click pagina trebuie accesata de la un ip diferit de primul. Ma intreb, afisarea paginii de ce nu este click , pentru ca individul mi-a vizitat mie blogul sau pagina de facebook si…de acolo a intrat pe emag. Unde e diferenta ? Accesarea nu este click, ea se face prin telepatie.!!! In sfarsit, explicatia lor este o alta ameteala adica pai domne ala doar a accesat pagina dar nu a navigat indeajuns pe ea! Zic ok , dar cum a accesat ala pagina ? Ca sa accesezi siteul dai click nu ? Pai da, dai click dar nu click din ala de care trebuie deci nu dai click….Super! Deci pana la urma bonusul la accesari e ceva gen, acum este noapte dar maine o sa apara soarele deci acum daca este noapte de fapt afara e lumina.
 
 
 Programul de afiliere continua cu promisiunea comisioanelor generate de vanzarile tale. Dupa ce o anumita persoana da click pe reclamele din blogul tau, daca pe deasupra cumpara ceva tu primesti automat comisionul. Adevarat, dar posibil dupa primele 10 vanzari sa-ti afiseze ca ai efectuat doar una. Tu nu ai nici un fel de control asupra corectitudinii datelor prezentate in raportul de pe profitshare. Practic tu iei de bun ce-ti spun ei. Si cat de naiv sa fii pentru a crede ca un anumit individ, atunci cand cumpara ceva se arunca imediat sa o faca direct din blogul tau. El, posibil sa vada ofertele de acolo dar in momentul comenzii utilizatorul trebuie sa detina cont pe emag, deci dupa o perioada de gandire el va intra direct pe emag.ro iar de data asta nu vei mai avea nici o contributie. Dupa crearea contului daca va cumpara ceva cu siguranta nu o va face prin intermediul exclusiv al reclamelor postate de tine. Si inca ceva, oamenii nu cumpara electronice asa din impuls, se gandesc si ei iar dupa ce s-au gandit sansele ca ei sa mai acceseze pagina direct din blogul tau sunt inexistente. Singurul tau castig in urma programului de afiliere emag este timpul pierdut si promovarea fara nici un fel de recompensa a unei firme care te minte cu seninatate ca te va plati pentru efortul depus.
Daca esti amator sa castigi bani prin programe de afiliere incearca o alta varianta, in nici un caz emag.ro. Nu ai sa primesti nimic, niciodata, dar sa speri nu-ti interzice nimeni. Daca ai un site ce are milioane de accesari zilnice atunci lucrurile pot sta altfel. Tabloidele si posturile tv ce posteaza reclame emag pe propriile siteuri percep plata anticipata a publicitatii. Emag plateste pentru reclama prin contract, e cu totul alta mancare de peste. Povestile fantastice postate pe siteul emag cu afiliatii ce s-au ajuns peste noapte sunt doar alte minciuni pentru prostit fraierii. Posibil oamenii aia de succes sa fie angajati ai emag si printre atributii sa fie si vrajeala , haideti sa-i prostim pe prosti, mintiti voi aici ca….”am castigat 3000 de dolari in 15 ore ca afiliat emag”.
Nota – Pentru prostirea fraierilor emag lanseaza noua versiune profitshare. Ceva mai sclipitoare aceasta este menita sa-ti abureasca creierul ceva mai bine decat primul profitshare. Castigul cu profitshare, varianta imbunatatita ramane, din pacate pentru utilizatorul obisnuit…tot zero. Have fun cu emag.

Un comentariu:

  1. Salll profitshare.ro chiar functioneaza lam probat personal si iti transfera baniii in cont deci nu e teapa doar trebuie sa ai rabdare ca nu faci mare avere din asa ceva dar sa iti vina la o luna doua 50euro eceva de cat nimica

    RăspundețiȘtergere