miercuri, 6 noiembrie 2013

Ţepe Online – VirtConomics

VirtConomics este un site care in ultima vreme atrage internautii din toata Romania cu abureli clasice, acele minciuni in fata carora romanul se viseaza miliardar. Cum fac ei asta !? Pentru inceput sa-ti spun ce inseamna acest site si cum te vei plimba intr-un Lamborghini ultimul racnet datorita smecheriei din spatele acestui ametitor mod de imbogatire. Este un site ce-ti promite bani fara nici un fel de efort. Bani pe internet fara nici un fel de investitie, trebuie doar sa-ti dovedesti inteligenta…WOW, cat de tare !!!!!…Dupa ce inteligenta ta in afaceri e dovedita nu-ti mai ramane decat sa apesi butoanele de retragere numerar si contul tau bancar va exploda de zerouri, problema e ca….si prima cifra tot zero ramane.
Dar sa nu mai lungim vorba si sa spunem reteta miliardelor date de pomana pentru ca ai un creier sclipitor. Daca cauti pe google ”joaca virtual si castiga bani reali” rezultatul e clar…..virtconomics singurul joc de strategie financiara care-ti ofera bonus la inscriere si in fiecare zi multi bani, bani care, dupa o perioada poti sa-i transferi direct in cardul tau cel gol. Cum functioneaza ? Ai nevoie de o adresa de email buna, nu ti se cere confirmarea, ei au nevoie de banii tai nu de email, iti alegi un nickname si apoi te loghezi in joc. Nu apuci bine sa apesi pe sectiunile site-ului ca deja ai castigat 10 RON din partea casei, pentru ca mai apoi din acesti 10 lei sa aduni 30 lei, si mai apoi sa cumperi o alta moneda virtuala denumita XAU, iar cu acesti XAU cumperi , in sfarsit EURO reali ce-i poti vira direct in contul tau bancar. Totul nu este decat o minciuna, pentru ca zilnic poti castiga garantat doar fabuloasa suma de maxim 2 lei. Cu alte cuvinte , nu castigi nimic!!…Bine sunt multe instructiuni si abureli cu tot felul de butoane si strategii prin care sa spargi conturile-n doua, dar la sfarsitul zilei tot 2 lei ai castigat.  Cum se intampla asta!? Sa spunem ca joci acest joc o mie de zile, 1000 inmultit cu doi , ai castigat 2000 de lei intr-o perioada extrem de mica…. 1000 de zile. !!! Superb pana aici!!! Asta doar daca ai ramane cu cei 2000 lei dar cu acesti 2000 trebuie sa cumperi obligat o alta moneda virtuala numita XAU la un pret de aproximativ 20 lei fiecare unitate, deci cu 2000 de lei cumperi 100 de XAU, iar cu acestia cumperi in sfarsit acei euro reali care vor ajunge (nu e inselatorie, banii chiar sunt reali) , in contul tau bancar. O alta mica problema intervine cand faci tranzactia in euro pentru ca vei beneficia de imensa suma de 100 XAU, suma in schimbul careia primesti fabuloasa suma de 2 (doi) euro.  Un euro are pe site un curs de 50 XAU, asa ca dupa o fix o mie de zile in care ai jucat acest joc castigi imensa suma de doi euro. Chiar merita, nu ?
Cum castiga ei bani ? Simplu, te aburesc pe tine ca jucator sa aduni referali. Adica sa prostesti pe altii, orbit la randul tau de promisiunile lor si din dorinta de a castiga un ban, te chinui sa convingi lumea sa se inscrie pe site. Ei asteapta si tot asteapta iar cand un prostan musca din momeala si face o depunere reala din care sa cumpere actiuni si sa evolueze repede in joc ..Bingo, ti se dau si tie cativa euro, in functie de evolutia prostanului. Exemplu – Prostul se viseaza un mare broker si …ce face el ? pai tranzactioneaza actiuni si cumpara rahaturi virtuale.Baga banii direct din card si cat se poate de reali in conturile site-ului. Odata incasati banii, adminii site-ului te afiseaza pe pagina main ca mare castigator. X a retras deja 100 de euro. Retrage si tu….adauga adresa de email si banii vor curge. La o depunere reala de 1000 de euro, tie ti se dau 100 pentru ca ai adus prostanul, ei incaseaza 900, iar prostul….tot prost ramane. Nici tie nu ti-ar fi dat suta de euro dar …poate mai gasesti un prost si in acelasi timp poate te prostesti singur si investesti in afacere ceea ce ai castigat. O inselatorie in mediul virtual legala, explicata in termeni dificili din care sa nu intelegi nimic. Dar , oricat de complicata este explicatia oferita de cei ce detin acest site, trebuie sa fii batut in cap sa nu vezi simplitatea lucrurilor. Greu cu mintile sclipitoare cand pamantul geme de batuti in cap. Am o singura intrebare fara raspuns!!! Cum naiba de aceasta marsavie, este, totusi….legala! ?
In apararea acestui site sar exact cei ce il controleaza cu povesti de adormit copiii prin care ai sa castigi o carca de bani. Daca din intamplare cauti o metoda de a castiga bani pe internet, cauta alta metoda… VirtConomics e o mare prostie. L-am testat pentru tine. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu